Groen de Invoer &Export Handel drijvend Co., Ltd.

                    Ga GROEN ·Opdrachtblauw!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Van goede kwaliteit Elektrische Gekniesde Autoped voor verkoop
Van goede kwaliteit Elektrische Gekniesde Autoped voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Green Import &Export Trading Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Green Import &Export Trading Co.,Ltd. Green Import &Export Trading Co.,Ltd. Green Import &Export Trading Co.,Ltd. Green Import &Export Trading Co.,Ltd. Green Import &Export Trading Co.,Ltd. Green Import &Export Trading Co.,Ltd. Green Import &Export Trading Co.,Ltd. Green Import &Export Trading Co.,Ltd. Green Import &Export Trading Co.,Ltd. Green Import &Export Trading Co.,Ltd.
delenpakhuis montuur Lopende band poort het werklijnen

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : groene
Jaarlijkse omzet : 1000000-2000000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 90% - 100%

De groene Invoer & de Uitvoer die Co., Ltd uitwisselen zijn bezig geweest met de opbrengst, het ontwerp, de aanpassing en de installatie allerlei elektrische autopedden, elektrische fietsen, zelf-in evenwicht brengt autopedden, de autopedden van de mobiliteitsrolstoel, allerlei vervangstukken etc. in China. Ook, kunnen wij leiden u bezoeken andere fabrieken u wilt als er om het even welke taalbarrières zijn.


Vervangstukken: alle merken
De lader, Duimgaspedaal, helft-Gaspedaal, Draaigaspedaal, Hoorn, leidde etc. licht, USB-Lader, Remhefboom, Vertoningen, Waterdichte Kabels, Schakelaars, Motoren, Schakelaarstop, wiel, band, controlemechanisme.


GREENTRADING de VERPAKKENDE Beste Dienst

GreenTrading Verpakkingsaanbieding 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor onze klanten.

& Steekproef die is beschikbaar maken de testen. 

15-20 Werkdagen Snelle Levering.

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie

a) Grondstoffencontrole

Bij ons loaclgebied, zijn er vele grondstoffenfabrikanten en wij houden goede verhouding met hen, hebben wij grote en stabiele aankoophoeveelheid van hen en zij waarborgen om stabiel kwaliteitsmateriaal aan ons te leveren. Zij schikten een persoon die slechts verantwoordelijk voor de productie en de levering van onze elektrische autopedden om veilige kwaliteit ervoor te zorgen.

b) Workshop

Wij hebben nu eersteklas niet-stofworkshops en elke arbeider wordt gedwongen om klemkappen en schoendekking te dragen. Alvorens zij de workshop ingaan, is er een ruimte van de luchtdouche om hygiëne te houden. Dat de schoon en veilige werkomgeving ervoor zorgt.

c) Kwaliteitscontrole

c1. QC in workshop
Vier supevisors zullen om controleren ervoor te zorgen de producten kwaliteit ontmoeten
c2. QC in verpakking
De arbeiders controleren of de pakken haar en stof alvorens verpakking bevatten te maken.

d) De kwaliteit klaagt

Als om het even welke klanten maken klaagt de kwaliteit, zullen wij forwarder het aan ons de dienstteam. Zij zullen rechtstreeks aan onze fabrieksmanager rapporteren. Gewoonlijk zullen wij een vergadering met productie, het kopen en verpakkingsafdelingen in 24 uren, houden en zullen reactie in 48 uren met en oplossing terugkoppelen.

Voor meer gedetailleerde informatie over onze elektrische autopedden, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: sales@greenescooter.com, en verheugt zich op het samenwerken met u.

Contactgegevens
Green Import &Export Trading Co.,Ltd.

Contactpersoon: Ms. Nicole

Tel.: 86-510-88206605

Fax: 86-510-88206605

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)