China elektrische wegautoped fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Nicole

Telefoonnummer : +86-13801515020

WhatsApp : +8613801515020

Free call
Green Import &Export Trading Co.,Ltd.

Groen de Invoer &Export Handel drijvend Co., Ltd.

                    Ga GROEN ·Opdrachtblauw!

  • Green Import &Export Trading Co.,Ltd.
  • Green Import &Export Trading Co.,Ltd.
  • Green Import &Export Trading Co.,Ltd.
  • Green Import &Export Trading Co.,Ltd.
  • Green Import &Export Trading Co.,Ltd.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië
Type Business: Fabrikant, Importeur, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken: groene Aantal werknemers:
Jaarlijkse omzet: 1000000-2000000 Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 90% - 100%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Greenescooter is een professionele fabrikant en een exporteur zich in zich het ontwikkelen en het uitvoeren van elektrische voertuigen (e-autoped, e-fietsen, zelf-in evenwicht brengt autoped, de autopedden van de mobiliteitsrolstoel etc.) specialiseren en zijn vervangstukken die sinds 2007, gelegen in China de „Elektrische Basis van de Autopedproductie“ -- Wuxistad.

 

Groen belast met de elektrische autopedindustrie meer dan 10 jaar en toegewijd aan het ontwikkelen van e-autopedden met een professionele technologie en een redelijke prijs, leveren wij de beste e-autopedden voor onze nieuwe en oude klanten. In paticular, zijn wij een belangrijke exporteur op het gebied van de elektrische autopedindustrie, en kunnen de professionele dienst, hoogte - kwaliteit, door ontwerp en installatie verlenen.

 

De „toekomst door heartiness, geloof leidt tot de wereld“. Wij zijn overeenkomstig „kwaliteitsinnovatie om de markt te winnen, goot het goed geloofsbeheer de toekomst.“ de filosofie, strenge en uiterst nauwgezette het werkstijl, hoge rendabele producten, probeert ons beste om binnenlandse elektrische autopedden van het prima merk op te bouwen. Wij bereid om de vriend en de oprechte samenwerking te maken, om briljant met over de hele wereld te creëren!

Om het even welke contrustive raad van cliënten globaal worden getaxeerd zal en uw terugkoppeling zal ook dienovereenkomstig geantwoord worden. Warm onthaal om onze fabriek te bezoeken en wij verheugen ons op het vestigen van een zakelijke relatie op lange termijn met u voor onze wederzijdse voordelen.

 

China Green Import &Export Trading Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Wij zijn klaar voor u,

gelieve te verzenden op dit ogenblik ons onderzoek. 

Geschiedenis

2007 - de Gevestigde Groene Invoer & de Uitvoer die Co., Ltd uitwisselen, begonnen om allerlei elektrische autopedden te veroorzaken

2008 - Ons product wordt wijd verkocht in domestric markt; de planning van ons eigen buitenlandse handelsbedrijf om de wereldmarkt te exploiteren.

2009 - begon om elektrische fietsen en zelf-in evenwicht brengt autopedden aan de markten overzee te verkopen.
  
2010 - Ingaand de markt van Zuid-Azige, produceerden onze producten jaarlijkse verkoop is meer dan $1 miljoen.

2011 - Ingaand de markt van Zuid-Amerika, is de elektrische autopedden met succes ontwikkeld en bevorderd om te verkopen.

2012 - blijf rond de wereld worden verkocht, en de kwaliteit en de technologie van onze producten worden hoogst geadviseerd door onze globale klanten.

2013 - Uitbreidt ons verkoopteam voor het verstrekken van onze gekwalificeerde producten aan meer klanten over de wereld.

2014 - de Welkome Zuidamerikaanse, Aziatische en Afrikaanse cliënten komen bezoeken.

2015 - Opnieuw uitbreidt ons verkoopteam voor de ontwikkelingsbehoeften en doel van ons bedrijf aan Israëlische markt. Begin om de autopedden van het mobiliteitswiel en meer vervangstukken toe te voegen.

 

2016 - Stabiele en vlotte ontwikkeling.

2017 - Bewogen aan de nieuwe bureaubouw (Wuxi-Oost-Silicon Valley) wegens schaaluitbreiding.

2018 - Welkom Israëlisch samenwerkingsleider en team om ons bedrijf te bezoeken voor het communiceren en over de producten te leren en plannen voor hun nieuw vereiste en marktdoel te maken.

Dienst

De groene Invoer & de Uitvoer die Co., Ltd uitwisselen zijn bezig geweest met de opbrengst, het ontwerp, de aanpassing en de installatie allerlei elektrische autopedden, elektrische fietsen, zelf-in evenwicht brengt autopedden, de autopedden van de mobiliteitsrolstoel, allerlei vervangstukken etc. in China. Ook, kunnen wij leiden u bezoeken andere fabrieken u wilt als er om het even welke taalbarrières zijn.


Vervangstukken: alle merken
De lader, Duimgaspedaal, helft-Gaspedaal, Draaigaspedaal, Hoorn, leidde etc. licht, USB-Lader, Remhefboom, Vertoningen, Waterdichte Kabels, Schakelaars, Motoren, Schakelaarstop, wiel, band, controlemechanisme.


GREENTRADING de VERPAKKENDE Beste Dienst

GreenTrading Verpakkingsaanbieding 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor onze klanten.

& Steekproef die is beschikbaar maken de testen. 

15-20 Werkdagen Snelle Levering.

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie

a) Grondstoffencontrole

Bij ons loaclgebied, zijn er vele grondstoffenfabrikanten en wij houden goede verhouding met hen, hebben wij grote en stabiele aankoophoeveelheid van hen en zij waarborgen om stabiel kwaliteitsmateriaal aan ons te leveren. Zij schikten een persoon die slechts verantwoordelijk voor de productie en de levering van onze elektrische autopedden om veilige kwaliteit ervoor te zorgen.

b) Workshop

Wij hebben nu eersteklas niet-stofworkshops en elke arbeider wordt gedwongen om klemkappen en schoendekking te dragen. Alvorens zij de workshop ingaan, is er een ruimte van de luchtdouche om hygiëne te houden. Dat de schoon en veilige werkomgeving ervoor zorgt.

c) Kwaliteitscontrole

c1. QC in workshop
Vier supevisors zullen om controleren ervoor te zorgen de producten kwaliteit ontmoeten
c2. QC in verpakking
De arbeiders controleren of de pakken haar en stof alvorens verpakking bevatten te maken.

d) De kwaliteit klaagt

Als om het even welke klanten maken klaagt de kwaliteit, zullen wij forwarder het aan ons de dienstteam. Zij zullen rechtstreeks aan onze fabrieksmanager rapporteren. Gewoonlijk zullen wij een vergadering met productie, het kopen en verpakkingsafdelingen in 24 uren, houden en zullen reactie in 48 uren met en oplossing terugkoppelen.

Voor meer gedetailleerde informatie over onze elektrische autopedden, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: sales@greenescooter.com, en verheugt zich op het samenwerken met u.

Ons Team

Sterkte: De sterkte van marktconcurrentievermogen, sterkte bleek om in de markt worden weerspiegeld, zijn wij test.

Hartstocht: Rijke geest van ons merk, de team trillende, stevige stichting, de industrievooruitzichten, duidelijke doel programmering, onze hartstocht van het meer zelfvertrouwen.

Team: In de praktijk ondergedompeld voor vele jaren, internationale binnenlandse en internationale industrie en beroepsbekwaamheden en professionele kwaliteiten, professionalisme en sterk en trillend.

Capaciteit: Test de capaciteit van de eerste stap denkt, en de capaciteit van de tweede stap van de test moet werken, is de derde stap het resultaat, liet ons stap voor stap inspectie bevestigt.

Visie: De belangrijke merken in de industrie is één van ons proces is ons doel om het merk te worden door werknemers, partners, consumenten, eerbied en liefde.

Mening: Wij taxeren terugkeer aan het personeel, hechten wij ook belang aan de belangen van de partners, besteden wij altijd aandacht aan de belangen van consumenten, geven wij meer om nuttige bijdrage tot sociaal, milieu.

 

China Green Import &Export Trading Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in